12.7 C
Deurne
zondag 1 oktober 2023
Home- DeurneStartende ondernemers aan het woord bij ondernemerscafé

Startende ondernemers aan het woord bij ondernemerscafé

Elke derde dinsdag van de maand is er een ondernemerscafé in De Brouwer. Tijdens het café van dinsdag 18 februari waren een aantal leden van LINC netwerk te gast. Deze club bestaat vooral uit startende ondernemers. Femke Teunissen van FinK, Marcel Valckx van Openhaardencentrum Deurne, Bas Crooijmans van Crooijmans Machines en Gereedschappen en Martijn van den Heuvel van Vast werden door Niels Crooijmans en Peter Joosten bevraagd over hun motieven om een eigen bedrijf te starten en wat daar allemaal bij komt kijken.

Allereerst kwamen Femke en Martijn aan het woord. Beiden zijn werkzaam in de dienstverlenende sector, Femke als detacheerder voor zogenaamde finance consultants. Martijn heeft zijn kennis en ervaring in de vastgoedwereld opgedaan en geeft nu advies op dit gebied vanuit zijn eigen bedrijf Vast. Bij Femke spatte de ambities er vanaf en Martijn gaf aan dat het gezond boerenverstand ook nog altijd belangrijk is in het zaken doen. Tijdens het tweede deel van de avond kwamen Bas en Marcel aan bod. Tijdens het interview viel vooral op dat de steun van hun vaders belangrijk was geweest om te kunnen starten. Het vinden van het juiste technische personeel was voor beiden wel een uitdaging.

Dennis van der Meijden van de Rabobank zorgde weer voor het plaatselijke nieuwsoverzicht en Frans Franssen voor het praatje aan de bar. Omdat het deze avond vooral over starters ging liet hij een stopper aan het woord in de persoon van Jos van Bussel die zijn bedrijf enige tijd geleden aan Hoppenbrouwers heeft verkocht. Zo kwamen op deze avond alsnog alle generaties ondernemers aan het woord.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen