11.6 C
Deurne
maandag 4 maart 2024
Home- DeurneStem op DMG bij Rabo Clubsupport; een kijkje achter de schermen met...

Stem op DMG bij Rabo Clubsupport; een kijkje achter de schermen met Willem Wijnen

Heb jij al gestemd op DMG bij Rabo Clubsupport? Het kan nog tot 25 oktober en de hele maand laten we je daarom in een aantal interviews met vrijwilligers van DMG zien waarom het belangrijk is dat je op DMG stemt. Dit keer leggen we onze 10 vragen voor aan bestuurslid en redacteur Willem Wijnen. Stemmen kan met de de Rabo App of via de Rabo Clubsupport-pagina van de Rabobank.

Wie ben je?
“Mijn naam is Willem Wijnen, ik ben 67 jaar, getrouwd met Henny en ik woon in Deurne. Verder ben ik vader van twee zoons, van wie we vijf geweldige kleinkinderen hebben.”

Waarom is het volgens jou belangrijk dat mensen op DMG stemmen bij Rabo Clubsupport?
“Omdat DMG een grote maatschappelijke rol speel in het informeren van de inwoners van onze gemeente, zowel via de radio, als tv en internet. Daar komen meer kosten bij kijken dan je zo in eerste instantie denkt, ondanks dat we het allemaal vrijwillig doen. Dus met een stem op DMG bij Rabo Clubsupport zorg je ervoor dat we jou weer beter en vaker kunnen informeren.”

Wat doe je allemaal als vrijwilliger bij DMG?
“Behalve dat ik bestuurslid ben, ben ik ook actief als ondersteunend redactielid. Daarnaast val ik wel eens in bij de radio, als presentator en bij thema-uitzendingen.”

Hoeveel tijd steek je per week in het vrijwilligerswerk voor DMG?
“Dat is erg afhankelijk van of ik ergens moet bijspringen, maar normaal gemiddeld zo’n vier uur in de week.”

Wanneer ben je bij DMG aan de slag gegaan en waarom heb je ervoor gekozen om juist bij DMG als vrijwilliger in te zetten?
“Al meteen vanaf de start van de Deurne Mediagroep, iets meer dan tien naar geleden. Na een korte tussenstop ben ik nu weer meer dan vijf jaar met veel plezier aan DMG verbonden.”

Wat is het leukst dat je bij DMG tot nu toe hebt meegemaakt?
“De live-uitzending van de gemeenteraadsverkiezingen van 2018, daar is ook de foto van bij dit artikel want in het dagelijks leven heb ik niet altijd een colbertje aan hoor. Maar ook de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen, toen ik bijna alle lijsttrekkers op de radio mocht interviewen.”

Wat moeten mensen weten over DMG waar je van denkt dat ze dat nu misschien niet weten?
“Dat DMG wordt gedragen door een groot aantal vrijwilligers, van wie er enkelen HEEL VEEL TIJD insteken! En dat op álle onderdelen nieuwe vrijwilligers van harte welkom zijn. Iedereen doet wat hij of zij kan om de organisatie nog beter te laten lopen en groter te maken. Daar kunnen we jouw hulp ook bij gebruiken. Als vrijwilliger of breng gewoon je stem uit op DMG bij Rabo Clubsupport.”

Wat zijn jouw ideeën voor de toekomst bij DMG en wat is jouw rol daarin?
“Nog meer lokaal nieuwsaanbod via al onze kanalen maar ook vooral het uitbouwen van onze televisieactiviteiten, die ik graag mede zou willen coördineren.”

Wat doe je verder nog in het dagelijkse leven?
“ Lekker genieten van het leven en vrije tijd, na een arbeidzaam leven van meer dan 42 jaar.”

Wanneer kunnen we iets van jou horen, zien of lezen bij DMG?
“Van mij kun je dus voornamelijk dingen lezen op onze nieuwswebsite en zo nu en dan iets horen op de radio. De bestuurswerkzaamheden gebeuren achter de schermen. Je leest vrijwel wekelijks wat van mij op dmgdeurne.nl.”

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen