16.1 C
Deurne
maandag 27 mei 2024
Home- DeurneStichting Leven voor Leven stelt jaarlijks hulptransport naar Roemenië uit

Stichting Leven voor Leven stelt jaarlijks hulptransport naar Roemenië uit

De jaarlijkse transport met hulpgoederen van Stichting Leven voor Leven naar Roemenië wordt uitgesteld. De rit zou eigenlijk in september plaatsvinden, maar vanwege het coronavirus vinden de kartrekkers het niet verantwoord om de reis door te laten gaan.

“Met pijn in ons hart hebben we moeten besluiten om de rit uit te stellen tot april 2021. We hopen dat alle ellende rondom het COVID-19 virus dan achter de rug is”, is te lezen op de Facebookpagina Rit Roemenië 2020. De jaarlijkse lading die Stichting Leven voor Leven naar Roemenië brengt, bestaat uit onder meer thermo-ondergoed, matrassen, hartmonitoren, rolstoelen en ziekenhuisbedden.

Eerbetoon onthuld
Zaterdagmiddag is bij Den Draai een eerbetoon onthuld aan Frans van de Vranden en Piet Vullings. Zij waren altijd nauw betrokken bij de actie van Stichting Leven voor Leven. Op de achterkant van de vrachtwagen, waarmee de goederen jaarlijks naar Roemenië worden gebracht, staat een foto van de mannen. Ook is zaterdagmiddag de opbrengst van de sponsoring voor de actie van Stichting Leven voor Leven bekendgemaakt. In totaal is er 4.402,92 euro opgehaald.

Bekijk hieronder een fotoverslag:

Foto’s: Harold van der Burgt

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen