12.3 C
Deurne
maandag 25 september 2023
Home- DeurneStichting Vette Haren zamelt met verzoekavond 900 euro in voor onderzoek naar...

Stichting Vette Haren zamelt met verzoekavond 900 euro in voor onderzoek naar Parkinson

De bezoekers van de Vette Livin’ Jukebox Night in Café Perron in Deurne hebben zaterdagavond samen 900 euro ingezameld om Kim Verbaarschot te steunen in haar campagne voor ParkinsonNL. Met het aanvragen van verzoekjes tijdens de muziekavond konden bezoekers hun favoriete liedje te horen krijgen in ruil voor een donatie die ten goede komt aan onderzoek naar Parkinson.

Stichting Vette Haren vindt het belangrijk dat de ziekte onder de aandacht wordt gebracht. Naar aanleiding van het verhaal over Kim Verbaarschot uit Deurne die zelf ook Parkinson heeft, wilde de stichting samen met Café Perron en Coverduo Tom and Jerry een avond houden die de actie van Kim steunt. Ze is één van de gezichten van de nieuwe campagne van stichting ParkinsonNL en wil hiermee voor elkaar krijgen dat er genoeg geld komt om onderzoek te doen zodat deze ziekte gestopt kan worden.

Parkinson treft steeds meer personen waaronder ook jonge mensen. “Het is belangrijk dat mensen weten waar het over gaat en besluiten aan de campagne een donatie te doen. We zijn blij dat we middels de Vette Livin’ Jukebox Night hier nu ook aan bij hebben kunnen dragen”, melden de leden van Stichting Vette Haren.

Lees ook: Kim (37) uit Deurne heeft Parkinson: ‘Het kan iedereen overkomen, jong en oud’

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen