2.4 C
Deurne
zaterdag 3 december 2022
Home- DeurneStraten kleuren oranje; regio Deurne klaar voor Nederland - Tsjechië

Straten kleuren oranje; regio Deurne klaar voor Nederland – Tsjechië

Gaat het Nederlands elftal zondag in de achtste finale tegen Tsjechië winnen? Aan de versieringen van de straten in de regio Deurne zal het in elk geval niet liggen. Voor de EK-actie van DMG ‘Het Oranjegevoel van Deurne’ blijven de foto’s binnenstromen van huizen en straten in Oranjesfeer.

Onder alle inzenders worden elke week een Oranje-cap en Oranje-shirt verloot in het DMG-radioprogramma Middagmaatjes en alle winnaars maken ook nog eens kans op vijf liter Oranje-soep. De makers van de winnende foto’s van deze week zijn Marjo van Teeffelen uit de Peelhorst in Deurne en Rien Vriens uit Bakel. Marjo stuurde een foto in van haar in Oranjesfeer gedompelde inrit en haarzelf. Rien uit Bakel maakte het nog wat bonter, zijn hele huis, garage, inrit en auto zijn oranje.

Buurtbewoners
Naast de foto van Marjo kwamen er deze week meer inzendingen binnen die allemaal nog kans maken op een Oranje-cap. Van onder andere Ivonne Eevers die meerdere foto’s instuurde van versierde woningen, balkons en schuttingen in de Kokmeeuw. Ook een serie foto’s uit de Wollegras van Janneke Moors met voetbal kijkende buurtbewoners en kinderen kwam deze week binnen.

EK- of WK-talent
De 8-jarige Jari Bosmans die zelf speelt bij SV Deurne JO9, werd op de foto gezet door zijn moeder Brenda Bosmans met op de achtergrond hun versierde huis. “Hij mocht de wedstrijd afgelopen maandag op de club gaan kijken tijdens het balletje trappen in plaats van trainen. Wie weet het EK- of WK-talent over 10 jaar”, schrijft de trotse moeder van Jari.

Oranje lucht
Leo van Bommel uit de Wilgenhof stuurde een aantal foto’s van allerlei dingen in en om zijn huis die oranje gekleurd zijn en zelfs de lucht kleurde oranje. “Deze foto belooft veel goeds voor het elftal”, meldde Leo afgelopen week voorafgaand aan de wedstrijd tegen Noord-Macedonië en hij had gelijk want Nederland won die wedstrijd met 3-0.

Oranjesoep
Heb jij je huis of straat ook versierd in Oranjesfeer? Maak dan een leuke foto en stuur hem naar redactie@dmgdeurne.nl samen met je naam en telefoonnummer. De meest originele inzendingen worden op de site van DMG geplaatst en onder de inzenders verloten we een aantal Oranje-caps en Oranje-shirts, die beschikbaar zijn gesteld door Vakgarage Spreeuwenberg. Aan het einde van het Nederlandse EK-avontuur maken de winnaars van een Oranje-cap ook nog eens kan op een speciale hoofdprijs in de vorm van vijf liter Oranje-soep die beschikbaar wordt gesteld door SOEPlesse.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo 94.4. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen