18.5 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneSuccesseizoen E-Racing Team Hub van Doornecollege compleet met derde titel

Successeizoen E-Racing Team Hub van Doornecollege compleet met derde titel

De leden van het E-Racing Team van het Hub van Doornecollege hebben met het behalen van de eerste plaats in de Electric Kart Series BENL dit seizoen de derde titel op hun naam weten te schrijven.

Afgelopen jaar hebben de leerlingen verschillende wedstrijden gereden in onder meer Nederland, Duitsland en België, verdeeld over negen weekenden. Ze behaalden titels op zowel op nationaal als internationaal niveau. De officiële prijsuitreiking met bijbehorende beker vindt plaats op 13 januari 2024 in het Belgische Mechelen.

Vakanties
Niet alleen in de weekenden stonden de leerlingen paraat om deel uit te maken van het E-Racing Team van het Hub van Doornecollege; ze zetten zich zelfs in buiten schooltijd en in de vakanties, om door te werken aan de E-kart en deze nog verder te perfectioneren. Met deze passie wisten de teamleden samen de grote successen te behalen.

Coureur Nick van den Berg viel in geen enkele wedstrijd uit en zorgde hiermee voor een constant seizoen. Meerdere overwinningen mocht hij op zijn naam schrijven met de mooiste overwinning in Duitsland, waarbij van den Berg twee heats én de finalerace wist te winnen.

Tekst gaat verder onder de video.

Droomseizoen
Met nu een derde titel op zak, komt er voor de leerlingen een einde aan hun droomseizoen. De school is trots op het goede teamwerk van de leerlingen: “Ze hebben het complete E-kartproject  zelfstandig van begin tot het einde opgepakt, in samenwerking met de sponsoren.”

Deze maand vinden er op het Hub van Doornecollege sollicitatiegesprekken plaats om te bekijken welke leerlingen volgend jaar het stokje gaan overnemen van het huidige dreamteam, omdat de huidige teamleden komende zomer de school verlaten.

Foto’s: Hub van Doornecollege

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen