15.8 C
Deurne
zondag 16 juni 2024
Home- DeurneSupermarkt Jan Linders aan Helmondseweg Deurne vanaf 27 november verder in ‘Albert...

Supermarkt Jan Linders aan Helmondseweg Deurne vanaf 27 november verder in ‘Albert Heijn-jasje’

De supermarkt van Jan Linders aan de Helmondseweg 65a in Deurne gaat net als het filiaal in Liessel binnenkort verder als Albert Heijn Jan Linders. De winkel sluit woensdag 8 november om 13.00 uur tijdelijk voor een verbouwing van het pand en wordt een kleine drie weken erna heropend in de nieuwe Albert Heijn-aankleding.

“We openen als Albert Heijn Jan Linders op maandag 27 november om 14.00 uur”, vertelt supermarktmanager Marc Schoeber. “Het wordt een gezellig feestje. Voor de eerste 500 klanten is er een leuke verrassing en er zijn bijzondere openingsaanbiedingen. Ook kun je op de foto met de levensgrote hamster.”

Combinatie
Klanten vinden in de vernieuwde supermarkt een combinatie van de producten van Albert Heijn en Jan Linders. “De winkel biedt veel nieuwe producten en diensten en heeft het vertrouwde voordeel en producten van het bekende ‘Onze Trots’-assortiment. Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn aan de Wolfsberg 20 in Deurne”, meldt de supermarktketen.

Jan Linders Supermarkten en Albert Heijn werken al enige tijd samen, waarbij het familiebedrijf Jan Linders nu franchiseondernemer is van Albert Heijn. Dit betekent dat Jan Linders eigenaar blijft van de winkels die zij ombouwen naar de Albert Heijn-formule en dat zij deze zelfstandig blijven exploiteren. De medewerkers die werkzaam zijn in deze winkels blijven in dienst bij Jan Linders.

Op dit moment wordt ook het filiaal van Jan Linders aan de Oude Molen in Liessel omgebouwd tot Albert Heijn Jan Linders. Deze winkel wordt op dinsdag 7 november om 11:00 uur feestelijk geopend.

Foto: Albert Heijn Jan Linders, Andries van der Ree

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen