27.5 C
donderdag 27 juni 2024
Home- DeurneSV Deurne 2 is kampioen en promoveert naar 4de klasse

SV Deurne 2 is kampioen en promoveert naar 4de klasse

Na een eclatante 0-6 overwinning zondagochtend op Melderslo 3 mag SV Deurne 2 zich kampioen noemen van 5de klasse 12 en promoveert het tweede team van de blauwwitten naar de 4de klasse.

De eerste goal voor SV Deurne 2 viel al na twee minuten en na zestien minuten spelen was er het tweede doelpunt. Daarna duurde het een tijdje voor de blauwwitten op sportpark De Merel in Melderslo opnieuw het Limburgse net wisten te vinden.

In de 47ste minuut kwam dan de 0-3, gevolgd door het vierde doelpunt dat werd gemaakt door Ruben Sonnemans en zomaar het doelpunt van het jaar zou kunnen worden. Na 59 minuten spelen wist SV Deurne de vijfde treffer binnen te slepen en in de 83ste minuut haalde Sonnemans nog een laatste doelpunt uit een penalty.