8.3 C
Deurne
maandag 4 maart 2024
Home- DeurneSV Deurne vergeet te scoren tegen SSS’18

SV Deurne vergeet te scoren tegen SSS’18

In de 19e minuut werd de score geopend door SSS’18 hetgeen ook de ruststand was. Direct na rust in de 51e minuut werd het 0-2 waarna SSS’18 veel kansen had op 0-3. Na een overtreding op Vos in de 16 verzilverde Van der Steen de penalty: 1-2. Hierna kwam een zeer sterke fase van SV Deurne maar het houtwerk en een fantastisch keepende goalie van SSS’18 zorgde dat de 2-2 maar niet zou vallen. In de 80e minuut gooide SSS’18 de wedstrijd in het slot met een fraaie treffer. Deze 1-3 was ook de eindstand waardoor SV Deurne maar niet wegkomt uit de onderste regionen en de druk er ook de komende wedstrijden nog op staat.

Opstelling SV Deurne: Bukkems, Kuijpers, Veeneman (Broeks), Louwers, Verbeek, Loverbos, Steegs, Groen, Vos, Van der Steen, Martina.

SV Deurne zoekt nieuwe hoofdtrainer

Voor het seizoen 2017-2018 is de vereniging op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. SV Deurne zit in een fase van overgang en ontwikkeling. Dit kost tijd en enorme inzet van mensen die betrokken en begaan zijn met SV Deurne. De hoofdtrainer speelt daarin een belangrijke rol. Naast zijn verantwoordelijkheden voor de selectie moet hij bereid zijn om periodiek de jeugdteams te gaan bekijken en jeugdtrainers te ondersteunen. Eveneens wordt van de nieuwe hoofdtrainer verwacht dat hij proactief de dialoog zoekt met direct en indirect betrokkenen binnen de vereniging om het technische beleid en de voortgang te toetsen.

Meer informatie over de functie is te vinden op de website van SV Deurne www.svdeurne.nl. Kandidaten kunnen zich aanmelden tot zaterdag 10 december.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen