8.3 C
vrijdag 26 april 2024
Home- DeurneSV Deurne wint tegen koploper Chevremont (2-0) ZSV speelt gelijk tegen Veritas...

SV Deurne wint tegen koploper Chevremont (2-0) ZSV speelt gelijk tegen Veritas (2-2)

Koploper Chevremont ging zondagmiddag onderuit tegen SV Deurne en verloor in Sportpark Kranenmortel met 2-0. Pas na de rust werd in de 56ste minuut gescoord door Stefan van de Werf die de 1-0 maakte voor Deurne.

Na een penalty in de 58ste minuut wist Harm van der Steen er een tweede doelpunt uit te halen. Hoofdtrainer Frank Teeuwen was niet bij de wedstrijd aanwezig omdat hij in de nacht van zaterdag op zondag vader is geworden van een dochter.

ZSV had het wat zwaarder tegen Veritas 1940. Voor rust werden de Zeilbergers steeds sterker maar in de 39ste minuut kwamen ze toch met 0-1 achter te staan. Thijs Meulendijks zorgde in de 70ste minuut voor de gelijkmaker; 1-1. In minuut 87 wist het Limburgse Veritas er 1-2 van te maken. Voor ZSV was de extra tijd een geluk want Koen Kuunders kon dankzij die minuten er toch nog een gelijkspel van maken: 2-2.