6.4 C
Deurne
maandag 26 februari 2024
Home- Deurne DMG-dj’s wassen auto’s van luisteraars; Rainier van Dalen uit Helmond winnaar...

[VIDEO] DMG-dj’s wassen auto’s van luisteraars; Rainier van Dalen uit Helmond winnaar van de maand

DMG-dj’s Robin Senders en Jorg Marinus steken elke maand de handen uit de mouwen en zorgen dat een auto van een luisteraar er weer picobello uitziet. Zaterdagmiddag werd de auto van Rainier en Leonie van Dalen uit Helmond onderhanden genomen.

Elke week kunnen luisteraars van DMG Radio kans maken op een gratis wasbeurt bij Carwash Drive In Deurne en de dj’s doen het handmatige voorwerk. Hoewel Rainier en Leonie in het begin nog wel wat twijfels hadden over de kundigheid in auto’s poetsen van de twee DMG-presentatoren, waren ze erg tevreden over het eindresultaat. De Renault Captur stond na de uitgebreide wasbeurt weer te stralen alsof hij zo uit de showroom kwam.

Wil je ook een gratis wasbeurt winnen voor jouw auto? Luister dan elke zaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur naar het programma MiddagMaatjes en als je het Carwash-Alarm hoort, bel als eerste met 0493-745020 of stuur als eerste een WhatsApp naar 06-1 66 55 77 3. Onder de vier wekelijkse winnaars, wordt elke laatste zaterdag van de maand de gratis wasbeurt verloot.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo 94.4. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen