20.5 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneSynchroonzwemsters Deurnese Watervrienden doen goede zaken in Maastricht

Synchroonzwemsters Deurnese Watervrienden doen goede zaken in Maastricht

Van de synchroonzwemsters van de Deurnese Watervrienden deden er afgelopen zaterdag maar liefst 32 mee aan de uitvoeringen-wedstrijd van KNZB zuid in Maastricht. De zwemsters uit Deurne gingen naar huis met een zilveren medaille en twee bronzen plekken.

In de ochtend mochten de deelnemers tot 12 jaar hun solo’s, duetten en groepen zwemmen. De Deurnese Watervrienden waren vertegenwoordigd met drie groepsnummers. “Voor de meeste zwemsters was het de allereerste wedstrijd en was het even wennen om gelatine in de haren te krijgen en te zwemmen tussen zoveel andere verenigingen. De uitvoeringen gingen goed. We behaalden een derde, vierde en achtste plek”, meldt de zwemvereniging.

Wiesje en Lisanne mochten in de middag namens de Watervrienden het spits afbijten met hun duet in de categorie 15 jaar en jonger. Ze behaalden een vierde plek; net niet voldoende voor een medaille. Voor Nynthe en Lisanne lukte het wel om met een medaille naar huis te gaan. Zij eindigden na een keurig gezwommen duet op de muziek van Alice in Wonderland op een derde plek bij de junioren en kregen de bronzen medaille omgehangen. Het derde Deurnese duet was van Nienke en Dionne. Zij werden zevende bij de senioren.

De wedstrijddag werd afgesloten met de groepsnummers. In de categorie 15 jaar en jonger behaalden de Watervrienden een vijfde plek en bij de senioren werden ze vierde en tweede.

Foto: Deurnese Watervrienden

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen