23.9 C
Deurne
maandag 22 juli 2024
Home- DeurneTalenten komen kijkje nemen op banenmarkt van gemeente Deurne

Talenten komen kijkje nemen op banenmarkt van gemeente Deurne

Tientallen geïnteresseerden kwamen zaterdag een kijkje nemen bij de eerste talentenmarkt in het nieuwe Huis voor de Samenleving in Deurne. De gemeente wil met het evenement in contact komen met talenten die graag aan de slag willen als medewerker van de gemeente.

Dat er werk genoeg is te verrichten in Deurne blijkt al meteen als je op de markt rondkijkt. Verschillende posters hangen op de pilaren in de vernieuwde gemeentelijke hal met daarop de foto’s van leidinggevenden die vragen om versterking. ‘Ik zoek een verbindende aanpakker’, is te lezen onder de foto van teamleider Marloes Panis van financiën, juridische zaken en personeel. Haar collega Eric Hendrickx zoekt als teamleider projectbureau nieuwe medewerkers met ‘focus op mens en resultaat’.

Vacatures
Op verschillende plekken in het gemeentehuis staan zaterdagmiddag kraampjes opgesteld met informatie over uiteenlopende vacatures bij de gemeente. In hoekjes en zitjes zijn medewerkers van de gemeente Deurne in gesprek met geïnteresseerden over hun talent en wat je allemaal als medewerker bij de gemeente kunt doen. “Werken bij de gemeente is heel divers en je maakt écht impact op je omgeving”, vertellen de medewerkers op de talentenmarkt.

Loopbaancoach
Bezoekers konden van 11.00 tot 15.00 uur onder meer speeddaten met een loopbaancoach om hun talenten te ontdekken. Verder was er een workshop pitchen en loopbaanadviesbureau BOOST was aanwezig om sollicitatietips te geven. Bij een professionele fotograaf kon je portretfoto’s laten maken.

DMG-fotograaf Harold van der Burgt maakte een fotoreportage op de talentenmarkt.

 

Foto’s: Harold van der Burgt

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen