5.8 C
Deurne
maandag 4 maart 2024
Home- DeurneTerug naar de jaren ’80 met The U2 Tribute in Cultuurcentrum Deurne

Terug naar de jaren ’80 met The U2 Tribute in Cultuurcentrum Deurne

Wie denkt aan de muziek uit de jaren ’80, kan ook bijna niet om het werk van U2 heen. Met hits zoals ‘Sunday bloody Sunday’, ‘With or without you’ en ‘I still haven’t found what I’m looking for’ neemt The U2 Tribute je mee terug naar de periode dat de hitmachine van de Ierse band op volle toeren draaide.

Een tijd die onder de echte U2-fans populair is en ook een decennium dat voor de muzikanten van The U2 Tribute veel betekent. In de show ‘Soundtrack of the 80’s’ spelen deze jaren een belangrijke rol. De muziek van U2 uit die periode wordt door de muzikanten terugplaatst in haar oorspronkelijke context.

Maatschappij
De voorstelling gaat over wat er toen speelde, wat we dachten en voelden en hoe de hits van U2 daar onderdeel van waren. Voor de band van Bono zijn de teksten en muziek altijd een directe reactie geweest op wat er in de maatschappij gebeurt. In de show van The U2 Tribute band worden deze muziek en de beleving van de jaren ’80 aan elkaar gekoppeld.

Het optreden vindt plaats op op vrijdag 1 december om 20.30 uur in de Rabo Cultuurzaal van Cultuurcentrum Deurne. Meer informatie en tickets vind je op ccdeurne.nl.

Foto: The U2 Tribute

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen