8.3 C
Deurne
maandag 4 maart 2024
Home- LiesselUna Sono zoekt samenwerking met andere verenigingen voor nieuwe productie

Una Sono zoekt samenwerking met andere verenigingen voor nieuwe productie

De leden van gemengde zangvereniging Una Sono uit Liessel zijn op zoek naar andere verenigingen om mee samen te werken in een uitvoering van een nieuw stuk. De bedoeling is dat de voorstelling in april 2025 de première beleeft.

Naar aanleiding van de vele positieve reacties die Una Sono in april van dit jaar kreeg op de productie Heimwee, Herinnering, Hoop in Cultuurcentrum Deurne, is het plan opgevat om in samenwerking met regisseur Peter van Aar en dirigent Mario Geurtjens van Una Sono een nieuwe uitvoering te brengen.

Presentatie
Het koor is op zoek naar andere verenigingen uit de gemeente Deurne om een gezamenlijke productie te realiseren: “Combo’s, dansgroepen, toneelgezelschappen, projectleden die geïnteresseerd zijn hieraan deel te nemen nodigen wij uit zich aan te melden.”

Om andere organisaties meer informatie te geven over het project, is er een presentatie op woensdag 29 november om 19.30 uur in Grand Café Beekman & Beekman aan de Markt 8 in Deurne. “Aangezien ook de gemeente Deurne samenwerking tussen verenigingen nastreeft nodigen wij belangstellenden uit voor de presentatie”, meldt Una Sono. Na de presentatie is er gelegenheid om van gedachten te wisselen om de mogelijkheden te bespreken, waarna een keuze gemaakt wordt voor de samenwerking.

Aanmelden voor het bijwonen van de presentatie kan met maximaal twee of drie personen per organisatie, door een email te sturen naar José van Dongen via h.dongen3@upcmail.nl.

Foto: Una Sono

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen