18.7 C
Deurne
zaterdag 18 mei 2024
Home- DeurneTheaterduo Piepschuim vertelt met humor en muziek verhalen over klimaatcrisis

Theaterduo Piepschuim vertelt met humor en muziek verhalen over klimaatcrisis

In ‘Buiten de lijntjes’ vertelt theaterduo Piepschuim de verhalen over ons klimaat. Het wordt volgens tweetal geen college met cijfers en verontrustende feiten, maar een avond vol muziek, humor, een lading energie en een sprankje hoop. 

De feiten van de klimaatcrisis kennen we namelijk al lang volgens het duo. Alleen halen deze feiten volgens hen weinig uit. En mensen hebben ook geen feiten nodig volgens de theatermakers, maar juist verhalen. Theatergroep Piepschuim vertaalt daarom de actualiteit naar een muzikale theatervoorstelling. Het tweetal richt zich met name op de duurzame sector, onderwijs en het sociale domein. 

Theatermakers Cor Burger en Robbert Koekoek vormen samen het duo Piepschuim. Burger is neerlandicus en taalfilosoof, Koekoek multi-instrumentalist en fysiek acteur. Al ruim tien jaar zijn ze actief in de theatersector. Jaarlijks zijn ze te zien in Nederlandse theaters, op diverse festivals en met voorstellingen voor congressen en evenementen. Mensen kunnen Piepschuim kennen van voorstellingen voor UNESCO, Ziggo, VO Nijmegen, Rijkswaterstaat en het Psychiatriecongres Reinier van Arkel.

De voorstelling ‘Buiten de lijntjes’ van het theaterduo Piepschuim is op donderdag 16 mei te zien in het Cultuurcentrum Deurne aan het Martinetplein 1. Meer informatie en tickets vind je op ccdeurne.nl. Hieronder kun je alvast de promotrailer van de voorstelling bekijken.

Foto: Cultuurcentrum Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen