4 C
Deurne
dinsdag 5 december 2023
Home- DeurneTheatergroep Peellandcollege brengt drie keer musical Mamma Mia op de planken

Theatergroep Peellandcollege brengt drie keer musical Mamma Mia op de planken

Nog laat na schooltijd is het woensdagavond een drukte van belang in de aula van het Peellandcollege in Deurne en klinkt er gezang. Het zijn de leerlingen van de theatergroep van de school die bezig zijn met de laatste repetitie voor de uitvoering van Mamma Mia. Want komend weekend staan ze drie avonden op de planken met de uitvoering van de musical.

Zo’n veertig leerlingen en docenten werken mee aan de productie als acteur, rekwisiteur, geluids- of licht technicus, decorbouwer of in de catering. De regie is in handen van Louisan Peeters (docente tekenen) en Stijn Hermans (docent Engels).

Generale repetitie
De theatergroep van het Peellandcollege is een nagenoeg nieuwe groep met zeer enthousiaste leerlingen, vertelt Hermans: “Na een aantal jaren is het eindelijk weer zover!” Niet alleen de generale repetitie op woensdagavond verloopt goed maar de kaartverkoop gaat ook niet verkeerd; want de voorstelling van vrijdag is al uitverkocht. Kaartjes voor zaterdag en zondag zijn nog wel beschikbaar en kosten 3 euro per stuk, dit is inclusief een drankje.

Voor het reserveren van toegangskaartjes, kan je een mail sturen naar pc@ivo-deurne.nl. De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 14 april, zaterdag 15 april en zondag 16 april en starten telkens om 20.00 uur in de aula van het Peellandcollege in Deurne.

Foto: Peellandcollege

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen