10.2 C
Deurne
zondag 25 september 2022
Home- DeurneToch prinsonthulling Peelstrekels; aangepaste middag kan binnen coronaregels

Toch prinsonthulling Peelstrekels; aangepaste middag kan binnen coronaregels

Het leek er even op dat de onthulling van de 64ste prins van De Peelstrekels nog een tijdje op zich moest laten wachten maar zaterdagmiddag 27 november zal er nu toch een prinsenzitting plaatsvinden die voldoet aan de huidige coronaregels.

De carnavalsvereniging laat weten dat na overleg met het Cultuurcentrum en de gemeente Deurne is gebleken dat met wat aanpassingen de prinsonthulling kan doorgaan binnen de geldende maatregelen. Dit betekent wel dat er gebruik wordt gemaakt van vaste zitplaatsen en dat een QR-code voor toegang verplicht is. De zitplaatsen worden ruimer verspreid over de zaal waardoor er een beperkt aantal bezoekers bij de middag aanwezig kunnen zijn. De prinsenzitting van De Peelstrekels begint op zaterdag 27 november om 13.11 uur in het Cultuurcentrum in Deurne.

Eerder werd bekend gemaakt dat ZINGO van De Peelstrekels niet doorgaat. Deze muzikale bingo stond gepland voor zaterdagavond 27 november in het CCD. De organisatie bekijkt op dit moment welke datum er in 2022 kan worden geprikt voor de uitgestelde Zingo-avond.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen