12.1 C
Deurne
maandag 5 juni 2023
Home- DeurneVoetbalclubs halen meeste stemmen binnen bij Rabo Clubsupport

Voetbalclubs halen meeste stemmen binnen bij Rabo Clubsupport

Bij de actie van Rabo Clubsupport zijn het dit jaar de voetbalclubs die de meeste stemmen hebben weten te verzamelen en daarmee de grootste geldbedragen binnenhalen voor hun clubs. In de top vijf van verenigingen waarop het meest gestemd is, staan vier voetbalclubs waarvan ZSV de meeste stemmen kreeg; 535 mensen klikten op de club uit de Zeilberg, goed voor een cheque van 3.749,67 euro.

Ook SV Someren wist met 310 stemmen een bedrag van 2.172,71 euro binnen te slepen. SJVV ontvangt 2.165,70 euro voor hun 309 stemmen en 1.843,30 gaat naar voetbalvereniging N.W.C. Asten met 263 stemmen. Enige organisatie in de top 5 die niet een voetbalclub is, is De Ossenbeemd. Zij kregen 293 stemmen, goed voor 2.053,56 euro.

Vrijwilligersorganisatie
DMG deed zoals elk jaar ook mee aan de actie en ontvangt deze keer met 95 stemmen een cheque van 665,83 euro. Daar is de organisatie heel erg blij mee, vertelt DMG-voorzitter Iwan Gijsbers: “Met deze stemmen krijgen we extra middelen om onze activiteiten op het gebied van radio, nieuwsvoorziening en tv voort te zetten en te verbeteren. DMG is een vrijwilligersorganisatie met ongeveer veertig medewerkers die zich op verschillende disciplines inzetten. Van radio tot redactie, van foto’s tot film, van techniek tot internet. DMG biedt een podium voor mensen, maatschappelijke organisaties en politiek om hun activiteiten en achtergronden kenbaar te maken aan de Deurnese bevolking.”

Leden van de Rabobank konden van 4 tot en met 25 oktober clubs en verenigingen in de regio steunen met Rabo ClubSupport. De bank wil hiermee het belang van deze organisaties in de lokale samenleving benadrukken en ze ondersteunen. Hoeveel een vereniging ontvangt, hangt af van het aantal stemmen dat deze krijgt van de Rabobank-leden.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen