22.9 C
Deurne
zondag 21 juli 2024
Home- ZeilbergToon van Lierop komend seizoen Hoofd Jeugdopleiding bij ZSV

Toon van Lierop komend seizoen Hoofd Jeugdopleiding bij ZSV

Bij voetbalclub ZSV gaat Toon van Lierop het komende seizoen de rol van Hoofd Jeugdopleidingen (HJO) op zich nemen. Een taak die hij al vanaf deze maand oppakt en waarin hij het nieuwe jeugdbeleidsplan van ZSV verder gaat uitwerken en de uitvoering hiervan gaat bewaken.

Van Lierop is al jaren een bekend gezicht bij ZSV vanuit zijn verschillende rollen als trainer en bij de TC jeugd. “Afgelopen seizoen is hij met Ralf van den Heuvel hiervan ook het aanstuurpunt geweest. Samen hebben zij een eerste aanzet gedaan voor de invulling van de rol van HJO en de uitvoering van het nieuwe jeugdbeleidsplan”, meldt de Zeilbergse club.

Het plan is tot stand is gekomen in samenwerking met Jules van der Steijn, Ron van Beek, Arie Vogels en Martien Swinkels. Het heeft als uitgangspunt: resultaat ontstaat door ontwikkeling en plezier. “Met dit beleidsplan komt er vanaf de jongste jeugd structuur in de ontwikkeling en trainingsopzet, om de doorstroming naar de hogere elftallen en de selectie zo soepel en logisch mogelijk te laten verlopen”, aldus ZSV.

Van Lierop gaat deze eerste aanzet verder uitwerken in samenwerking met trainers en TC. “Zijn onlangs afgeronde opleiding als voetbalkadercoach zal zeker ook bijdragen aan de hiervoor benodigde kennis”, zegt de voetbalclub.

Lees ook: Bambino’s van ZSV vieren 15-jarig bestaan; het eerste stapje naar een mogelijke voetbalcarrière

Foto: ZSV

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen