11.1 C
Deurne
zaterdag 23 september 2023
Home- DeurneTrek je lelijkste kersttrui aan en feest mee met de goed/foute Kerstborrel...

Trek je lelijkste kersttrui aan en feest mee met de goed/foute Kerstborrel op DMG Radio

Nu de kerst steeds dichterbij komt, is het ook weer tijd voor de niet te vermijden kerstborrels bij bedrijven, clubs en verenigingen. Geen zin om er naar toe te gaan of heb je er juist eentje op donderdagavond en behoefte aan passende muziek? Dan heeft DMG Radio de perfecte soundtrack met de goud/foute Kerstborrel.

Het radioprogramma Afslag Deurne is voor deze keer omgedoopt in een gezellig kerstfeestje waarbij je twee uur lang jouw favoriete kerstplaat kunt aanvragen en daarna in je foute kersttrui kunt mee swingen. Jouw goed/foute kerstnummer kun je donderdagavond doorgeven via 0493-745020 of stuur een WhatsApp naar 06-16655773.

Foute kersttrends
Naast de leuke kerst-hits aller tijden verklapt DMG-presentator Eric Senders ook wat de foute kersttrends zijn van dit jaar. De goed/foute Kerstborrel op DMG Radio begint donderdag 22 december om 20.00 en duurt tot 22.00 uur.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen