20.5 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- HelenaveenJubilarissen van muziekvereniging Wilona in het zonnetje gezet tijdens kerstconcert

Jubilarissen van muziekvereniging Wilona in het zonnetje gezet tijdens kerstconcert

Tijdens het kerstconcert van muziekvereniging Wilona uit Helenaveen zijn afgelopen zondag zeven jubilarissen in het zonnetje gezet. In een volle zaal in Dorpscentrum de Gouden Helm werden de verschillende leden bedankt voor hun jarenlange lidmaatschap en hun eigen manier van betrokkenheid bij de vereniging.

Wim Luyten en Gerard Maessen zijn al 60 jaar lid van Wilona. Rob en Elly Sanderson zijn beide 40 jaar lid. Paul Cuijpers is 25 jaar bij de muziekvereniging en Sandra Engelen en Anton Cuijpers zijn beide 12,5 jaar lid.

60-jarig jubileum
De muziekvereniging zelf vierde dit jaar ook een jubileum dat twee jaar moest worden uitgesteld vanwege corona. De bedoeling was om een groot feest te organiseren op 23 maart 2020 toen het precies 60 jaar geleden was dat Muziekvereniging Wilona werd opgericht maar dat moest vanwege de pandemie alsmaar worden uitgesteld.

‘Vrijheid-Blijheid’
Het 60-jarig jubileum werd afgelopen zomer alsnog gevierd met twee concerten onder de naam ‘Vrijheid-Blijheid’. Naast de leden van Wilona werkten ook diverse oud-leden, plaatselijke artiesten en Popkoor Musical Voices uit Neerkant mee aan de optredens.

Foto: Muziekvereniging Wilona

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen