18.7 C
Deurne
zaterdag 18 mei 2024
Home- DeurneTruck en buggy van Greenteam Panhuijzen zonder kleerscheuren door proloog Morocco Desert...

Truck en buggy van Greenteam Panhuijzen zonder kleerscheuren door proloog Morocco Desert Challenge

De rallytruck en buggy van Greenteam Panhuijzen uit Deurne hebben de proloog van de Morocco Desert Challenge met goed gevolg afgelegd. Mike, Bert en Pieter staan na de eerste rit met de Green Machine achtste in het klassement, Jori en Tom belandden op plaats 44 met de buggy.

Na de start van de proloog ging het zaterdag meteen hard voor de leden van het Deurnese team: “Gravel, stenen, duinen, bijna alle ondergronden zijn voorbij gekomen.” Voor Jori en Tom in de buggy was het de vuurdoop in de duinen. Hoewel er vooraf enige zenuwachtigheid was te bespeuren, kwam het tijdens de race allemaal goed en reed het duo een succesvolle etappe. Ook met de truck verliep de eerste rit goed.

Zondag staat de eerste echte forse rit op het programma voor de Deurnese buggy en truck en wordt een etappe van 363 kilometer verreden. Ook op deze route komen Mike, Bert en Pieter in de truck en Jori en Tom in de buggy weer allerlei ondergronden tegen, met onder meer rotspartijen en ook een stukje heel technisch rijden.

Foto’s: Greenteam Panhuijzen

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen