11.9 C
Deurne
vrijdag 24 mei 2024
Home- VlierdenTwee avonden het dak er af in Vlierden met Deurdonderen en Gekkenhuis...

Twee avonden het dak er af in Vlierden met Deurdonderen en Gekkenhuis 2.0

Twee avonden lang gaat dit weekend het dak er af bij Zaal Thijssen in Vlierden met op vrijdagavond ouderwets høken onder de naam Deurdonderen en op zaterdagavond is er Gekkenhuis 2.0 met een groot aantal Hollandse artiesten waaronder Jan Smit.

Vlierden is vanouds een plaats waar de muziek van het Achterhoekse Normaal wordt gewaardeerd en de band beloonde dat jarenlang met een muzikaal bezoekje aan het dorp. Tijdens Deurdonderen herleven die tijden want de leden van tribute band Old Ni-js hebben een verleden in de band Normaal en zijn samen goed voor meer dan 200 jaar Nederpop-ervaring. Ze spelen onder meer nummers van bands als Boh Foi Toch en natuurlijk Normaal.

Jovink
Bij het Deurdonderen op vrijdagavond in Vlierden treden verder Gorro & Zo op met hun Jovink tribute waarin onder leiding van Richard Janssen de complete Jovink en de Voederbietelsshow voorbijkomt. Ook is Ronnie Ruysdael van Sjonnies van de partij voor nog wat extra feeststemming met medewerking van Dj Dirty P en Tommy Cash Jr.

Gekkenhuis 2.0
Voor de zaterdagavond is er net als bij de vorige editie van Gekkenhuis weer een keur aan Hollandse artiesten naar Vlierden gehaald zoals Jan Smit, Stef Ekkel, Danny Canters, Alex, Yosee, Frank van Weert en Frankie Boerenkamps. DMG-dj Davey Beijer brengt de bezoekers van Gekkenhuis 2.0 zaterdagavond vanaf 20 uur alvast in de feeststemming voor de optredens.

De evenementen vinden plaats op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april en starten beide om 20.00 uur Café Zaal Hotel Thijssen in Vlierden. Meer informatie en tickets vind je op vlierden.com/evenementen.

Foto: Martien van Dam

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen