11.4 C
Deurne
donderdag 18 april 2024
Home- Deurne Veel belangstelling voor eerste Peelland in Business in Deurne: ‘Dit smaakt...

[VIDEO] Veel belangstelling voor eerste Peelland in Business in Deurne: ‘Dit smaakt duidelijk naar meer’

De eerste editie van het evenement Peelland in Business bracht donderdag 40 bedrijven uit de regio samen in Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne. Van bouw tot techniek, van marketing tot ICT en van gemeente Deurne tot een ondernemersvereniging; heel ondernemend Deurne, Asten en Someren was te vinden op de beurs.

Organisator Robert Hoelen van Omzetters in Venray kijkt met iets meer dan 300 bezoekers terug op een geslaagd evenement: “Of we het ieder jaar gaan doen, weten we nog niet maar zoals ik het nu aanvoel moet dat volgend jaar zeker wel weer kunnen gaan plaatsvinden en we kijken dan per jaar of er behoefte is om het jaar erop het weer te gaan doen.”

Tekst gaat verder onder de video

‘Smaakt naar meer’
Bij het nieuwe beursconcept voor MKB-bedrijven in de regio waren donderdag alle beschikbare plaatsen voor de bedrijven bezet. “We hebben veel goede reacties ontvangen”, vertelt Hoelen. “Dit smaakt duidelijk naar meer. Nu even nagenieten, de kans is zeer groot dat we volgend jaar terugkeren. We willen alle standhouders, bezoekers en overige betrokkenen enorm bedanken.”

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen