12.5 C
Deurne
donderdag 23 mei 2024
Home- DeurneTwee paardrij-kampioenen erbij in Deurne

Twee paardrij-kampioenen erbij in Deurne

Zowel Myrne Lutters als Vera Wassenberg van HSV ’t Hoefke werden zaterdag Brabants kampioen. Lutters met haar pony Kimberly in de ponyklasse CL2 en Wassenberg met haar pony Crazy Lace in de klasse CB springen. Ze kreeg de meeste stijlpunten in een scherp gereden barrage. 

Onder vrij gunstige weersomstandigheden werden in het weekend van 28 en 29 juli de Brabantse kampioenschappen gehouden in Stevensbeek, zo is te lezen in het Weekblad voor Deurne. Vanwege de warmte werd het programma aangepast om de pony’s en paarden zo min mogelijk te belasten. Myrne Lutters en Vera Wassenberg eindigden in hun klasse op de hoogste trede. In de klasse CL2 haalde Julia Wijnen – ook van HSV ’t Hoefke –  een derde plaats. Alisha Walraven werd vijfde.
Zondag was het de beurt aan de paarden om te strijden voor het kampioenschap. Voor HSV ’t Hoefke haalde Ilse Verberne met Indigo een derde plaats.

Nederlands Kampioenschap
Myrne Lutters, Vera Wassenberg, Alisha Walraven en Ilse Verberne mogen regio Brabant op 25 en 31 augustus vertegenwoordigen op de Nederlandse kampioenschappen in Ermelo.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen