25.9 C
Deurne
maandag 2 oktober 2023
Home- DeurneTweede dag jubileumeditie Avondvierdaagse Deurne door Zeilberg en Heiakker

Tweede dag jubileumeditie Avondvierdaagse Deurne door Zeilberg en Heiakker

De feestelijk stoet van de jubileumeditie van de Deurnese Avondvierdaagse trok donderdagavond onder meer door de wijken Zeilberg en Heiakker. ‘Ik heb een potje met vet, al op de tafel gezet’ klonk het door de straten tijdens de zestigste keer dat de wandeling plaatsvindt.

Op vrijdag gaat de route door onder andere de Walsberg en zaterdag wordt er gelopen door de straten van de St. Jozefparochie en Vlierden. Tijdens de editie van dit jaar is vanwege het 60-jarig bestaan gekozen voor een speciaal thema: Feest.

Historie
Dat heuglijke feit wil de organisatie met zoveel mogelijk deelnemers vieren: “Je kunt ook één dag mee te doen. Het is niet zo dat we dan zeggen dat je meteen vier dagen mee moet doen. Loop gewoon één dag mee en laat die historie nog een keer voorbijkomen en bovendien is het nog gezond ook”, zegt voorzitter Arjan Ahout van Avondvierdaagse Deurne. Vanwege het feestthema vraagt de organisatie wel alle deelnemers om extra kleurrijk uitgedost mee te lopen. De wandelafstanden zijn 5, 10 en 15 kilometer.

Foto’s: Martien van Dam/Ivan van Oosterhout

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen