10.4 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneTweede editie ondernemersbeurs Peelland in Business in kloosterhotel Willibrordhaeghe Deurne

Tweede editie ondernemersbeurs Peelland in Business in kloosterhotel Willibrordhaeghe Deurne

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar vindt donderdag 11 april voor de tweede keer ondernemersbeurs Peelland in Business plaats in kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne. De netwerkbeurs voor MKB-bedrijven is bedoeld voor ondernemers uit Deurne, Asten en Someren, maar er zijn ook standhouders uit Helmond en Gemert.

“We bedienen een brede regio en de beursvloer is erg gevarieerd. Verdeeld over vier plekken door het gebouw staan de stands verspreid. Bezoekers kunnen advies inwinnen op tal van gebieden. Van online marketing tot bouw en van ICT tot kantoorinrichting en trainingen”, vertelt organisator Robert Hoelen van het Venrayse bedrijf Omzetters.

Alle plaatsen bezet
Vorig jaar bleek bij de eerste beurs al dat er veel interesse is voor het evenement. “Alle beschikbare plaatsen op de beursvloer zijn bezet, net als tijdens de eerste editie”, zegt Hoelen. “Vanaf 16.00 uur openen de deuren voor bezoekers. De exposanten hebben dan al een onderling netwerkprogramma achter de rug. Tot 21.00 uur zijn de stands geopend. Bezoekers zijn vrij om binnen te lopen wanneer het hen uitkomt.”

Kranenmortel
Tijdens de beurs worden er drie lezingen gegeven over bijvoorbeeld de verduurzaming van bedrijventerrein Kranenmortel. Samen met de gemeente Deurne en Parkmanagement Peelland is er op in dit industriegebied een verkenning uitgevoerd om een duurzame economie te realiseren, waarbij onderwerpen als een lokaal energienet, vergroenen, mobiliteit en parkeren zijn onderzocht. Verder is er bij Peelland in Business aandacht voor het project ‘Baan zoekt boer’ en de mogelijkheden van AI voor bedrijven. De lezingen zijn vrij toegankelijk voor bezoekers, aanmelden is niet nodig.

“Om 21.00 uur sluiten we af met een grote netwerkborrel voor exposanten en bezoekers. Een mooie gelegenheid om terug te blikken op de dag en verdere samenwerkingen op te zoeken”, zegt organisator Robert Hoelen.

Tickets voor Peelland in Business zijn kosteloos verkrijgbaar via peellandinbusiness.nl.

Vorige week dinsdag vond op Het Woold in Heusden een kick-off-avond plaats voor alle standhouders van het evenement. De collega’s van Siris maakten daar een videoreportage van die je hieronder kunt bekijken.

Foto: Omzetters Venray

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen