19.6 C
Deurne
donderdag 20 juni 2024
Home- VlierdenTweede keer Bløkpop in Vlierden; ‘Dit kan alleen maar een nog betere...

Tweede keer Bløkpop in Vlierden; ‘Dit kan alleen maar een nog betere editie worden’

Het festival Bløkpop in Vlierden zag vorig jaar voor het eerst het licht tijdens het 60-jarig jubileum van Scouting in Vlierden en bleek zo’n succes dat er komende zaterdag een tweede editie plaatsvindt. Rock- en punkrockliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij liveoptredens van onder andere Shotgun Shadow, ’n Euro Sûventig en Wet Sox.

Medeorganisator Jos Sleegers denkt dat het kleinschalige en knusse festival dit jaar een nog groter succes wordt dan bij de vorige aflevering: “Een eerste jaar is natuurlijk altijd een beetje zoeken, maar nu we onze organisatie hebben uitgebreid en kritisch hebben teruggekeken kan dit alleen maar een nog betere editie gaan worden.”

Gitaarhangen
Naast de livemuziek vindt deze keer ook het Vlierdens Kampioenschap Gitaarhangen plaats. “Het blijft ook een beetje scouting, dus af en toe een wat competitie moet kunnen”, legt Sleegers uit. “Wij hebben er in ieder geval super veel zin in en we hopen dat iedere liefhebber hiervan mee komt genieten.”

BløkPop vindt plaats op zaterdag 25 mei van 14.00 uur tot 23.30 uur bij Scouting Vlierden aan de Hoge Zijdeweg 118B in Vlierden. “Het festival is voor iedereen die ouder is dan 18 jaar en zin heeft om er een groot feest van te maken, van scoutingleden tot muziekliefhebbers en van jongvolwassenen tot mensen met meer levenservaring”, besluit Jos Sleegers. Meer informatie en tickets vind je op www.scoutingvlierden.nl. Bekijk hieronder de promotievideo van BløkPop met beelden van de editie van vorig jaar.

Foto: BløkPop

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen