18.2 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- DeurneAlle uitslagen amateurvoetbal gemeente Deurne; bekijk hier hoe jouw club heeft gespeeld

Alle uitslagen amateurvoetbal gemeente Deurne; bekijk hier hoe jouw club heeft gespeeld

De amateurvoetbalclubs uit de gemeente Deurne gingen afgelopen weekend weer het veld op met als resultaat: een gelijkspel voor ZSV en een forse overwinning voor SJVV. Alle andere ploegen uit de gemeente Deurne moesten een verlies incasseren.

Bekijk in dit overzicht alle uitslagen van de gespeelde amateurwedstrijden en de komende duels.

1e klasse F
SV Deurne – BSV Limburgia (2-5) lees het volledige wedstrijdverslag hier
De blauwwitten moesten minimaal één puntje halen om op eigen kracht de nacompetitie te ontlopen en de Limburgers uit Brunssum hadden eigenlijk drie punten nodig om uit diezelfde nacompetitie weg te blijven. Met een eindstand van 2-5 en de voor SV Deurne gunstige ontwikkelingen op de andere velden, blijft het Deurnese vaandelteam ook komend seizoen spelen in de eerste klasse zondag van de KNVB.

2e klasse D
NWC – ZSV (1-1) lees het volledige wedstrijdverslag hier
Zowel ZSV als NWC stonden op een plek die dichtbij de toegang tot nacompetitie levert. Het resultaat: een meer spannende dan leuke wedstrijd die eindigde in 1-1. Komende zondag mag ZSV in eigen huis proberen alsnog de nacompetitie te ontlopen, maar dan móet er gewonnen worden van Geldrop dat deze zondag won van SV Laar. NWC heeft net zoveel punten als ZSV en moet volgende week ook nog aan de bak. Winnen beide ploegen, dan gaat Geldrop naar de nacompetitie.

4e klasse E
RKMSV – Neerkandia (6-3)
Verlies voor Neerkandia tegen het Meijelse RKMSV. Na het fluitsignaal van scheidsrechter Cai Meisen stond 6-3 voor de thuisploeg als eindstand op het scorebord. Doelpunten aan Neerkantse kant werden gemaakt door Kjell Kusters en Max Verstappen. De ploeg uit Meijel gaf ook nog een eigen doelpunt cadeau aan Neerkandia. Voor de Neerkantse ploeg zijn alle inspanningen van dit seizoen bij elkaar goed voor een vierde plaats in de eindstand, na SVSH, Maarheeze en nummer 1: RKSVO.

4e klasse E
Liessel – RKSVO (0-3)
Het thuisduel van RKSV Liessel tegen het Ospelse vaandelteam van RKSVO leverde voor de achtste keer op een rij geen winst op voor de Liesselse ploeg. De nummer 1 van de 4e klasse E wist op Sportpark De Smeltkroes drie keer het doel van Liessel te vinden, dat er zelf geen doelpunten tegenover kon zetten. Liessel eindigt daarmee dit seizoen als zesde op de ranglijst.

4e klasse G
Rood Wit’62 – SPV (1-0)
Dit keer geen feestje bij SPV. Waar het weekend ervoor nog een eclatante overwinning op Mifano werd gevierd met 5-0 als eindstand, verloor de Vlierdense ploeg op tweede pinksterdag met 1-0 van Rood Wit’62 op Sportpark de Rijpel in Helmond. SPV eindigt daarmee in het klassement van de 4e klasse G op de achtste plek.

5e klasse C
SJVV – RKDSO (4-0)
Tegen de nummer 1 uit de ranglijst, Sportclub Leeuwen uit Roermond werd een weekend eerder door SJVV nog verloren met 4-0, maar thuis tegen RKDSO wisten de roodwitten juist met hetzelfde aantal doelpunten te winnen. Scheidsrechter Reinier Verweij floot de wedstrijd op tweede pinksterdag af met 4-0 voor SJVV als eindscore. De ploeg uit de Sint Jozefparochie eindigt dit seizoen met 37 punten op de vierde plaats.

6e klasse 18
SV Helenaveen Griendtsveen 1  –  Neerkandia 2 (0-2)
SV Helenaveen Griendtsveen moest maandag om 11.00 uur flink aan de bak bij de thuiswedstijd tegen de nummer 1 van de 6e klasse 18. Neerkandia bleek te sterk en won op Sportpark De Stikker met 0-2. Komende zondag speelt SV Helenaveen Griendtsveen 1 opnieuw thuis, dit keer tegen RKSVO 5 dat afgelopen weekend met 2-6 won van Koningslust 3. Het duel op het veld aan de Lagebrugweg begint zondag om 11.00 uur.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen