8.5 C
Deurne
maandag 30 januari 2023
Home- DeurneUit volle borst meezingen bij Top 2000 Live in Cultuurcentrum Deurne

Uit volle borst meezingen bij Top 2000 Live in Cultuurcentrum Deurne

Met wat minder bezoekers dan bij voorgaande editie maar met minstens zoveel sfeer als de keer ervoor, was er vrijdagavond de Top 2000 Live in Cultuurcentrum Deurne. Een show vol met evergreens, rock classics en meezingers.

De band PD the Next had een aantal gastzangers en –zangeressen om zich heen verzameld om het publiek een heel uiteenlopende maar vooral ook interactieve avond te bezorgen waarbij de bezoekers zelf flink mee konden zingen.

Groot scherm
Alle liedjes die bij de show te horen waren, werden op een groot scherm voorzien van foto’s en informatie over het originele nummer. Net als bij voorgaande edities had DMG-dj Ivan van Oosterhout de taak op zich genomen om dat extraatje aan de show toe te voegen. “Dat is nog best een gepuzzel om bij elke song iets te vinden en dan het liefst iets wat niet iedereen al weet”, legt Van Oosterhout uit. Hij zorgde bij de Top 2000 Live ook voor de muziek in de pauze en tijdens de after-party.

Klasse artiesten
De muziek van de legendarische artiesten uit de hitlijst kwam bij de show in Deurne echt tot leven door de uitvoeringen van de kundige muzikanten. “Er was dit keer gekozen voor een iets andere opzet met één hoofdband en optredens van gastzangers en -zangeressen. Echt stuk voor stuk klasse artiesten”, vertelt Ivan van Oosterhout. “Het was wel wat minder druk dan vorig jaar maar omdat we de zaal zo hadden ingericht dat iedereen dichtbij het podium kon staan en mee kon swingen, was het super gezellig en weer een geslaagd evenement vol muzikale kwaliteit.”

Foto’s: Josanne van der Heijden

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen