7.7 C
Deurne
dinsdag 23 april 2024
Home- DeurneDringen geblazen op de Markt voor een plekje om mee te kunnen...

Dringen geblazen op de Markt voor een plekje om mee te kunnen spelen met DMG on Ice

Op de ijsbaan op de Markt in Deurne is het zaterdagmiddag druk met veel kinderen die aan het schaatsen zijn maar er is ook veel jeugd die graag een keer mee wil spelen met de Sneeuwballenstrijd; een dat wordt gespeeld tijdens DMG on Ice.

Vier zaterdagen lang staan de dj’s van DMG Radio van 12.00 tot 16.00 uur op de ijsbaan en wordt de Sneeuwballenstrijd gespeeld waarbij de kinderen minimaal drie ballen in het doel moeten zien te krijgen. Lukt dat? Dan mogen ze een prijs halen uit de DMG-grabbelbox. Dat er veel kinderen mee wilden doen met het spelletje dat ook live op de radio is te horen, bleek zaterdagmiddag: “Het is echt een gekkenhuis en dringen geblazen met jonge kandidaten die allemaal een poging willen wagen”, vertelt DMG-dj Tim van der Weerden.

10-rittenkaart
Ook kunnen de kinderen elke week meedingen naar een gratis 10-rittenkaart, hiervoor kan je je inschrijven bij de DMG-dj’s op de ijsbaan. Van 16.00 tot 18.00 uur is er vandaag ook weer de afterparty vanuit de studio in het Cultuurcentrum waarin rond 16.15 uur ook de weekwinnaar van de 10-rittenkaart bekend wordt gemaakt.

Snelste van Deurne
Deze week schaatst ook de eerste kandidaat in De Snelste van Deurne waarbij het schaatstalent van bekende Deurnenaren wordt getest. Dit jaar gaat de strijd tussen Thijs Matheij, Janke van Dijk en Evert Brouwers.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen