18.9 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- DeurneUitleven op de ijsbaan of op de foto met kerstman; het kan...

Uitleven op de ijsbaan of op de foto met kerstman; het kan allemaal bij het IJsfestijn in Deurne

Ook op tweede kerstdag trokken mensen er op uit om zich uit te leven op de ijsbaan in Deurne. Naast even lekker schaatsen tussen de kerstdiners door, kon je maandagmiddag ook op de foto met de kerstman op de Markt.

Bekijk hieronder de fotoreportage die DMG-fotograaf Martien van Dam maakte op tweede kerstdag.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Heel Deurne bakt
Woensdagmiddag vindt er bij de ijsbaan een bakwedstijd plaats waarbij het lekkerste koekje en het mooiste versierde cakeje worden gekozen. Bakker en jurylid Bart Vedder zal mede bepalen wie de winnaar wordt van Heel Deurne bakt. Om 16.00 uur krijg je een demonstratie van hoe je de beste en lekkerste oliebol maakt. De bollen worden uitvoerig geproefd en met de tips en tricks kun je vervolgens thuis zelf aan de slag.

Ameezing on Ice
Vrijdag 30 december is er weer een muzikale avond bij het IJsfestijn met Ameezing on Ice. Meezingen is niet verplicht, maar mag natuurlijk wel. Bart en Mark nemen je mee in een avond vol zang, dans, spel en véél plezier waarbij alle bekende hits voorbijkomen. Kortom; een feest der herkenning.

DMG on Ice
DMG Radio vind je zaterdag 31 december ook weer op de ijsbaan. Van 12.00 tot 16.00 uur is er DMG on Ice waarbij de kinderen kunnen meespelen met de Sneeuwballenstrijd en kans maken op een prijs uit de DMG Grabbelton. Ook kunnen ze elke week meedingen naar een gratis 10-rittenkaart, hiervoor kan je jezelf inschrijven bij de DMG-dj’s op de ijsbaan. Van 16.00 tot 18.00 uur is er een afterparty vanuit de studio in het Cultuurcentrum waarin rond 16.15 uur ook de weekwinnaar van de 10-rittenkaart bekend wordt gemaakt.

De Snelste van Deurne
Komende zaterdag schaatst ook de tweede kandidaat in De Snelste van Deurne waarbij het schaatstalent van bekende Deurnenaren wordt getest. Vorige week leverde Thijs Matheij al een topprestatie en dit weekend zal gemeenteraadslid Janke van Dijk van DeurneNU het ijs betreden. De laatste week van het IJsfestijn mag Evert Brouwers van Pompidom SpeelGOED en het Kinderkleding Ruilpunt zijn schaatskunsten laten zien.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Foto’s: Martien van Dam

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen