4 C
Deurne
dinsdag 27 februari 2024
Home- DeurneZangvereniging Together zet jubilerende koorleden in het zonnetje

Zangvereniging Together zet jubilerende koorleden in het zonnetje

Zangvereniging Together uit Deurne heeft tijdens hun oudejaarsbijeenkomst op 18 december vorig jaar in het Gerardushuis een aantal jubilerende koorleden in het zonnetje gezet.

Fried Verhees werd gehuldigd en kreeg een aandenken en bos bloemen omdat hij naast zanger, vervangend dirigent en bibliothecaris, inmiddels ook 10 jaar beschermheer van de zangvereniging is. Verder kregen Thea Smits, Jo Swinkels, Nelly Peters, Dieny van Summeren, Peter Bukkems en Ger Dekker een bloemetje uitgereikt vanwege hun 10-jarig lidmaatschap bij Together.

Jan en Piet
Jan van de Broek en Piet Joosten zijn 40 jaar koorlid en hebben naast het zingen beiden in de loop der jaren diverse taken binnen de verenging op zich genomen. Jan is inmiddels rustend lid, maar volgt alle activiteiten nog met veel interesse. Piet heeft in het verleden als tenor gezongen, maar is sinds kort overgestapt naar de bassen. Beide heren ontvingen een blijvend aandenken aan hun jubileum en ook een bloemetje.

De zangvereniging sloot het jaar af met de huldigingen tijdens de laatste repetitieavond. De dag ervoor gaf Together een druk bezocht kerstconcert in de St. Willibrorduskerk aan de Markt in Deurne.

Foto: Zangvereniging Together (Op de foto van links naar rechts: Jan van de Broek, Peter Bukkems, Piet Joosten, Jo Swinkels, Thea Smits, Nelly Peters, Dieny van Summeren en Fried Verhees. Op de foto ontbreekt Ger Dekker.)

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen