20.9 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- ZeilbergVanaf 13 december pop-uplocatie voor coronaprik in Den Draai Zeilberg

Vanaf 13 december pop-uplocatie voor coronaprik in Den Draai Zeilberg

GGD Brabant-Zuidoost opent vanaf begin november pop-uplocaties in verschillende gemeenten in Zuidoost-Brabant. In Deurne kunnen inwoners die in aanmerking komen voor de coronaprik, deze van 13 tot en met 15 december en van 20 tot en met 22 december halen in Sociaal Cultureel Centrum Den Draai aan de Blasiusstraat in de Zeilberg.

Op de pop-uplocatie is de coronaprik alleen op afspraak verkrijgbaar. Hiervoor kun je vanaf halverwege november een afspraak inplannen via planjeprik.nl. Als je geen DigiD hebt, kun je ook vanaf maximaal vijf weken voor je afspraak bellen met de landelijke afsprakenlijn via 0800-7070.

Deze coronaprik is er niet voor iedereen. Hij is bedoeld voor mensen van 60 jaar en ouder en voor personen die een hoger risico lopen om ernstig ziek te worden of te overlijden door corona. Ook als je jonger bent dan 60 jaar en jaarlijks uitgenodigd wordt voor de griepprik, kom je aanmerking voor de coronaprik. Dit geldt ook voor zorgmedewerkers met direct patiënt- en/of cliëntcontact en personen die zwanger zijn.

Foto: Pexels

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen