4 C
Deurne
dinsdag 27 februari 2024
Home- DeurneVeel gegiechel en geschater bij goed bezochte shows van Party van Sinterklaas...

Veel gegiechel en geschater bij goed bezochte shows van Party van Sinterklaas in Deurne

Ruim 725 kinderen en ouders bezochten afgelopen woensdag de theatershow De Party van Sinterklaas in Cultuurcentrum Deurne. De Sint kon meteen bij zijn opkomst rekenen op veel gegiechel en geschater omdat de goedheiligman het podium betrad in zijn pyjama. Toen de ondeugende Piet van Leer ook nog eens nieuwe kleding had bedacht voor de Sint, was zowel bij jong en oud de hilariteit compleet en stond de zaal op zijn kop.

Bij de Sinterklaasshow werden de kinderen in Deurne verwelkomd door de danspieten van B-Trained en bracht goochelaar Bart de interactie in voorstelling.

Kluis
De jonge bezoekers zaten op het puntje van hun stoel toen tijdens de show bleek dat Sinterklaas de code van zijn kluis was vergeten. Zelfs de Pieten kregen hem niet open. Omdat goochelaar Bart het feest toch wilde voortzetten, toverde hij met een indrukwekkende illusie Zangpiet en B-Trained tevoorschijn. Na hun optredens kwamen er plotseling cijfers tevoorschijn, waarmee uiteindelijk de kluis gelukkig toch nog geopend kon worden.

Gouden Staf Award
De Party van Sinterklaas is dit jaar genomineerd voor de Gouden Staf Award. Dit is een landelijke verkiezing waarbij het publiek uit verschillende Sinterklaasinitiatieven hun favoriet kan kiezen. “Het zou een fantastische kroon op ons werk zijn voor al die vele uren die we met ons gehele team erin gestoken hebben. We willen het Sinterklaasfeest namelijk goed in ere houden in een eigentijds jasje”, vertelt initiatiefnemer Bart Verhees. Stemmen op De Party van Sinterklaas kan nog tot en met maandag 4 december via https://www.surveymonkey.com/r/TPYZD3L. Op 5 december wordt bekend of het Deurnese concept er met deze landelijke award vandoor gaat.

Bij de verkoop van de tickets voor de Party van Sinterklaas werd net als bij eerdere edities samengewerkt met Centrummanagement Deurne en verschillende winkeliers in het centrum. Bij iedere vijf euro die bij de deelnemende ondernemers werd uitgegeven, konden klanten zegels sparen. Met een volle spaarkaart kregen de bezoekers korting op de toegangstickets voor de Sinterklaasshow.

Foto’s: Denise van Duren Fotografie

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen