14.9 C
Deurne
woensdag 29 maart 2023
Home- DeurneVerkiezingsprogramma CDA Deurne eindelijk bekend; ‘Rijkelijk laat maar niet onbewust’

Verkiezingsprogramma CDA Deurne eindelijk bekend; ‘Rijkelijk laat maar niet onbewust’

In de gemeenteraad werden al gekscherend opmerkingen gemaakt door leden van andere partijen over het nog steeds ontbrekende verkiezingsprogramma van het CDA in Deurne. Dit weekend heeft de partij eindelijk het programma bekend gemaakt. “We zijn rijkelijk laat maar niet geheel onbewust”, zegt lijsttrekker Benny Munsters.

Het 34 pagina’s tellende partijprogramma van het CDA is volgens Munsters helemaal anders dan dat van alle andere partijen. “We hebben een programma waarin heel concreet voor elk gebied specifiek staat wat wij daar willen gaan doen”, legt lijsttrekker Munsters uit.

‘Er kan zoveel meer’
Naast een uitsplitsing per dorp of wijk, wordt in het programma ook ingezet op onderwerpen voor jongeren, senioren, gezinnen en verenigingen/stichtingen en hun vrijwilligers. Ook heeft het CDA in het programma met als thema ‘Er kan zoveel meer’, aandacht voor het platteland, de industrieterreinen en het centrum van Deurne.

Het programma wordt afgesloten met de ideeën van de partij over zorg en ondersteuning in Deurne en de financiën van de gemeente.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen