9.6 C
Deurne
vrijdag 19 april 2024
Home- ZeilbergVerrassende winst voor ZSV in Weert tegen SV Laar (0-1)

Verrassende winst voor ZSV in Weert tegen SV Laar (0-1)

ZSV heeft erg goede zaken gedaan in Weert. Tegen SV Laar werd vijf minuten voor afloop van de wedstrijd 0-1 gescoord door de geelzwarten en dat doelpunt was drie punten waard.

Wedstrijdverslag door Martien van Rijt

Het duurde lang voordat het net gevonden werd in het duel in Weert. De thuisploeg wist zich op de ranglijst behoorlijk gepositioneerd boven de gasten uit Zeilberg en moest toch met enig vertrouwen naar deze wedstrijd toegeleefd zijn.

Het wisselvallige weer bleek echter in Weert een vergelijkbaar beeld op het veld te krijgen. Het waren immers de geelzwarten die de winst pakten. Dat ging niet makkelijk en met name voor rust onderscheidde Leon Thijs zich als een meer dan betrouwbare sluitpost. Hij hield de geelzwarten in de wedstrijd.

Na rust voetbalden de geelzwarten veel beter mee en kreeg het wedstrijdverloop een evenwichtiger beeld. De pot leek op een remise uit te draaien, maar in de 85ste minuut kreeg ZSV een hoekschop te nemen. Ruud van der Vranden zette zich achter de bal en hij vond het hoofd van middenvelder Thijs Bouwmans. Die kopte tot grote vreugde van de ZSV’ers de bal binnen. Het restant van de wedstrijd werd zonder kleerscheuren verwerkt en daarmee pakte ZSV drie heel belangrijke punten in de tas!

Komende maandag, Tweede Paasdag, staat de bekerwedstrijd in Schaijk tegen DAW op het programma en een week later wacht Brabantia. Daarna is er weer een wedstrijd waarin punten gepakt zouden moeten worden tegen de nummer laatst op de ranglijst.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen