18.6 C
Deurne
donderdag 20 juni 2024
Home- DeurneVertraging werkzaamheden Griendtsveenseweg en Helenaveenseweg door weersomstandigheden

Vertraging werkzaamheden Griendtsveenseweg en Helenaveenseweg door weersomstandigheden

Vanwege de huidige weersomstandigheden zijn de onderhoudswerkzaamheden van het asfalt van de Griendtsveenseweg in Deurne en Helenaveenseweg in Griendtsveen tijdelijk stilgelegd.

De planning was om het werk aan de twee wegen af te ronden voor 17 december maar door het winterse weer wordt dit uitgesteld. De wegwerkzaamheden zullen pas eind februari 2023 worden hervat.

Omleiding
Tot die tijd blijven de omleiding en afzettingen in stand. De woningen zijn wel gewoon bereikbaar en voor bijvoorbeeld vuilnisophaaldiensten zijn er geen beperkingen. Zij mogen gewoon langs de afzetting doorrijden naar de bewoners van de wegen. “Het werkgebied is afgesloten voor doorgaand verkeer maar gedurende een groot deel van de werkzaamheden beperkt toegankelijk voor mensen die aan het werkgebied wonen”, geeft de gemeente aan.

Hulpdiensten
Ook blijven alle panden ten alle tijden bereikbaar voor hulpdiensten en is elke woning of bedrijf altijd te voet bereikbaar, meldt de gemeente: “We doen er alles aan om deze periode zo kort mogelijk te houden.” VGB Asfalt is in opdracht van de gemeente Deurne bezig met de uitvoering van het asfaltonderhoud aan de Griendtsveenseweg en Helenaveenseweg. De werkzaamheden worden in de week van 27 februari van het nieuwe jaar hervat.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen