14.5 C
Deurne
zondag 14 april 2024
Home- DeurneVescom-marathon gaat van start op 9 september

Vescom-marathon gaat van start op 9 september

Op zondag 9 september vindt de 33e Vescom halve marathon plaats in Deurne. Hardlopers kunnen ook deelnemen aan de 5 kilometer ORO Run, de 10 kilometer Hoppenbrouwers Techniek Run of met collega’s in teamverband aan de 5 en 10 kilometer Rabobank business run. Voor de jeugd is er de Macron Store bambino- en scholierenloop.

De organisatie is in handen van atletiekvereniging AV-LGD. Ook de business run word weer een succes. Collega’s rennen 5 of 10 kilometer. Welke teams worden de opvolgers van team Vescom (winnaar 5 km Rabobank business run 2017) en team Drukkerij van Kessel (winnaar 10 km Rabobank business run 2017)? Inschrijven voor alle marathon-gegadigden is mogelijk via www.inschrijven.nl/2018/halvemarathondeurne. 

Route Vescom marathon
Het parcours is een ronde in en rondom Deurne. Start- en finish van alle afstanden zijn op de Markt in het centrum van Deurne. Samen met de gezamenlijke horeca van Deurne is de bedoeling om een gezellig en laagdrempelig loopevenement te organiseren. De route gaat via Molenstraat, Kruisstraat, Haageind, Vliersingel, Randweg, Wittedijk, Vlierdijk, Ommezwanksedijk, Merlenbergseweg, Wittedijk, fietspad Nieuwe Wittedijk, Heiakkerpad, Veldweg, Molenlaan, Europastraat en Markt.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen