20.9 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- Deurne Basisschoolleerlingen in Oranjesfeer en aan boord van raket in nieuwe Kids...

[VIDEO] Basisschoolleerlingen in Oranjesfeer en aan boord van raket in nieuwe Kids Flits

De jonge journalisten van Kids Flits zijn afgelopen maand weer druk bezig geweest met het verzamelen van nieuws voor kinderen in de regio. In de nieuwste aflevering zie je onder meer hoe de leerlingen van basisschool Heiakker in Deurne zich voorbereiden op het WK en hoe zij het Nederlands elftal steunen.

Ook bij meester Mike op de Mariaschool in Someren gaat het over het voetbal in Qatar; hij bespreekt met zijn nieuwe sidekick Cas hoe het met Oranje gaat.

Echte raket
In deze Kids Flits laten de leerlingen van basisschool Tijl Uilenspiegel zien hoe gaaf het is als er ineens een echte raket voor de deur van je school staat en de Very Interessant Persoon (VIP) is deze maand danstalent Davy Denkers uit Deurne. Hij wordt geïnterviewd door Finn en Naomi van basisschool Heiakker.

Tips
De redactie van Kid Flits is altijd op zoek naar leuke tips voor nieuwe uitzendingen. Waar moet er in de volgende aflevering zeker een bezoekje worden gebracht? Mail het naar kidsflits@prodas.nl en wie weet staan de junior reporters van Kids Flits binnenkort wel bij jou voor de deur.

Het journaal met nieuws voor en door kinderen is een initiatief van Stichting Prodas in samenwerking met DMG. De afleveringen zijn onder meer te zien via DMG TV op dmgdeurne.nl en worden ook elke maand bekeken door de ongeveer 4.000 leerlingen van alle scholen van Prodas.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen