13.5 C
Deurne
donderdag 8 juni 2023
Home- Deurne Berry Jacobs uit Deurne verkozen tot Kanjer van de Maand bij...

[VIDEO] Berry Jacobs uit Deurne verkozen tot Kanjer van de Maand bij DMG Radio

Er zijn in de gemeente Deurne veel mensen die altijd klaar staan voor een ander zonder dat ze daar iets voor terugverwachten. Bij DMG Radio wordt elke maand één van die personen in het zonnetje gezet en wordt hij of zij uitgeroepen tot de Kanjer van de Maand.

Deze keer is de eer aan Berry Jacobs uit Deurne; hij ontving zaterdagmiddag uit handen van DMG-presentator Ivan van Oosterhout een groot boeket bloemen ter waarde van 25 euro als bedankje voor alles wat hij doet.

Tekst gaat verder onder de video

Jouw kanjer aanmelden
Ken je ook iemand in jouw omgeving waar anderen altijd op kunnen rekenen en die het ook verdient om Kanjer van de Maand te worden? Stuur dan een mailtje naar kanjer@dmgdeurne.nl met de naam én het telefoonnummer van die persoon en een uitleg van waarom jouw kanjer het verdient om ook eens een keer in het zonnetje te staan.

Deurne Draait Door
Elke laatste zaterdag van de maand om 11.15 uur wordt uit alle aanmeldingen één persoon geloot in het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door en gaat presentator Ivan van Oosterhout de prachtige bos bloemen bezorgen bij de Kanjer van de Maand. Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Van Deursen Bloemen in Deurne.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen