8.5 C
Deurne
zondag 29 mei 2022
Home- DeurneRockhelden Bert Heerink en Andre Becker geven huiskamerconcert in Witte Kerkje Ommel

Rockhelden Bert Heerink en Andre Becker geven huiskamerconcert in Witte Kerkje Ommel

Twee grote namen uit de wereld van de rockmuziek geven zondag 20 maart twee optredens in Ommel. Bert Heerink (ex-Vandenberg, Kayak, Royal Flush en Jan Akkerman) en Andre Becker (Pink Floyd Project en ex-Falco) speelden jarenlang in grote zalen en stadions maar verruilen die grootschalige optredens nu voor een intiem akoestisch optreden in Ons Witte Kerkje.

Ze spelen bij hun huiskamerconcert ‘Heroes of Rock’ unieke eigen versies van bekende rock-nummers als Eye of the Tiger, Ruthless Queen, What do I do with my heart, Comfortably Numb en Burning Heart van de oude band van Bert Heerink.

Klein maar krachtig
Het idee voor de akoestische optredens van de twee rockhelden ontstond uit hun gedeelde liefde voor de rockmuziek. De twee kennen elkaar ook van hun samenwerking in het Pink Floyd Project. Zeker toen bleek dat hun eigen ‘Heroes of Rock’ verrassend vaak dezelfde bleken te zijn, gingen Heerink en Becker van start om samen optredens te verzorgen. Ze creëerden een repertoire van nummers die klein maar krachtig worden uitgevoerd.

Twee concerten
In Ommel geven ze zondag 20 maart twee concerten die starten om 15.00 uur en 19.00 uur. Bij elk concert spelen muzikanten Heerink en Becker twee sets van ongeveer 55 minuten met muziek vol nostalgie en herkenning. Bij elk optreden kunnen maximaal 50 personen aanwezig zijn. Wil je één van de twee concerten bijwonen? Stuur daarvoor een email naar info@onswittekerkje.nl. Meer informatie vind je op www.onswittekerkje.nl.

Foto: Pink Floyd Project/Heroes of Rock

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen