26.9 C
Deurne
donderdag 8 juni 2023
Home- Deurne DMG-dj’s laten auto’s van luisteraars weer blinken; Arjan en Maartje winnaars...

[VIDEO] DMG-dj’s laten auto’s van luisteraars weer blinken; Arjan en Maartje winnaars van de maand

Elke maand laten de dj’s van het DMG-radioprogramma MiddagMaatjes een auto van een luisteraar weer blinken. Zaterdagmiddag 27 november werd de auto van Arjan Peters, Maartje Ubags en de kids Gijs en Daan uit de Zeilberg grondig gepoetst door dj’s Robin Senders en Rick van de Vondervoort.

Elke week kunnen luisteraars van DMG Radio kans maken op een gratis wasbeurt bij Carwash Drive In Deurne en de dj’s doen het handmatige voorwerk. De Audi A3 van Arjan zat flink onder de modder en de velgen konden ook wel een goeie beurt gebruiken. Terwijl de dj’s bezig waren, vroegen Arjan en Maartje zich wel even af of ze niet beter gewoon een plaatje hadden kunnen aanvragen in plaats van de dj’s hun auto te laten wassen maar uiteindelijk werd het werk van de MiddagMaatjes goedgekeurd.

Wil je ook een gratis wasbeurt winnen voor jouw auto? Luister dan elke zaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur naar het programma MiddagMaatjes en als je het Carwash-Alarm hoort, bel als eerste met 0493-745020 of stuur als eerste een WhatsApp naar 06-1 66 55 77 3. Onder de vier wekelijkse winnaars, wordt elke laatste zaterdag van de maand de gratis wasbeurt verloot.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en online via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen