6.4 C
Deurne
maandag 26 februari 2024
Home- Zeilberg Feest van herkenning bij Cassette Classics in Zeilberg

[VIDEO] Feest van herkenning bij Cassette Classics in Zeilberg

Op het festivalterrein van 9Zero aan de Breemortelweg in de Zeilberg bezochten vrijdagavond honderden mensen de Cassette Classics met optredens van artiesten als Corry Konings en Django Wagner.

De avond die bedoeld is om ook een ouder publiek te bereiken met het 9Zero-festival begon om 20.00 uur en met het eerste optreden van de avond door Corry Konings zat de sfeer er al meteen goed in.

Dansje
Bij de klanken van ‘Huilen is voor jou te laat’ en ‘Mooi was die tijd’ werd niet alleen meegezongen maar er waagden ook verschillende stelletjes een dansje midden tussen de mensen. De inmiddels 70-jarige koningin van het Nederlandse levenslied liet aan het publiek in de Zeilberg heel duidelijk zien en horen dat ze nog steeds springlevend is.

Cassettebandje
Ook de Queen Tribute Band Miracle kon rekenen op een enthousiast meezingende menigte bij de bekende klanken van Radio Gaga en One Vision. De avond van de Cassette Classics werd afgesloten door Django Wagner. Hoewel sommige mensen via social media aangaven deze volkszanger een vreemde keuze te vinden voor een avond met classics uit de tijd van het cassettebandje, mocht dat de pret tijdens het optreden zeker niet drukken. Binnen no-time had Django alle bezoekers aan het meezingen met zijn bekende hits zoals Kali.

Bekijk hieronder enkele fragmenten van de optredens van Corry Konings, Queen Tribute Band Miracle en Django Wagner.- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen