4 C
Deurne
dinsdag 5 december 2023
Home- Deurne Greet Brekelmans Kanjer van de Maand bij DMG; ‘Ze is super...

[VIDEO] Greet Brekelmans Kanjer van de Maand bij DMG; ‘Ze is super positief en altijd vrolijk’

Altijd klaar staan voor een ander zonder daar iets voor terug te verwachten; dat is iets dat veel mensen in de gemeente Deurne doen. Daarom gaat DMG Radio elke maand op zoek naar zo iemand die het vanzelfsprekend vindt om klaar te staan voor een ander en wordt deze Kanjer van de Maand beloond met een grote bos bloemen. Greet Brekelmans uit Deurne is degene die dit keer in het zonnetje wordt gezet voor alles dat ze wekelijks doet voor de moeder van Monique Bossers.

“Greet is een enorme steun voor mijn moeder die hulpbehoevend is en slecht ter been”, vertelt Monique. “Geheel vrijwillig komt ze elke week bij mijn moeder langs en gaat ze bijvoorbeeld met haar boodschappen doen, haalt haar op van de kapper, gaat met haar wandelen of een kop koffie drinken. Mijn moeder vindt dit superfijn en ze beurt er enorm van op. Voor mij is het ook fijn dat ik de zorg met Greet kan delen.”

Liefdevol
Reden genoeg voor Monique Bossers om Greet te nomineren voor de maandelijkse actie van DMG: “Ze is super positief en altijd vrolijk. Ik weet dat zij ook voor andere mensen een grote steun is op een soortgelijke manier. Iemand die zo belangeloos omkijkt naar een medemens en zo liefdevol is zonder er iets voor terug te vragen en dit zo trouw doet, verdient het om uit te worden geroepen tot Kanjer van de Maand.”

Bezoekje
Zaterdagochtend werd Greet verrast met een telefoontje van DMG-presentator Ivan van Oosterhout. Hij legde haar uit dat ze was uitgeroepen tot Kanjer van de Maand en dat ze ’s middags een bezoekje van hem kon verwachten met een welverdiende bos bloemen. Greet stond de presentator van Deurne Draait Door al bij de voordeur op te wachten.

Tekst gaat verder onder de video

Aanmelden
Ken je ook iemand in jouw omgeving waar anderen altijd op kunnen rekenen en die het ook verdient om Kanjer van de Maand te worden? Stuur dan een mailtje naar kanjer@dmgdeurne.nl met de naam en het telefoonnummer van de persoon en een uitleg van waarom jouw kanjer het verdient om ook eens een keer in het zonnetje te staan.

Deurne Draait Door
Elke laatste zaterdag van de maand om 11.15 uur wordt uit alle aanmeldingen één persoon geloot in het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door en gaat presentator Ivan van Oosterhout de enorme bos bloemen ter waarde van 25 euro bezorgen bij de ‘Kanjer van de Maand’. Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Van Deursen Bloemen in Deurne.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen