1.8 C
Deurne
woensdag 8 februari 2023
Home- Deurne Helena Geven uit Deurne Kanjer van de Maand bij DMG Radio;...

[VIDEO] Helena Geven uit Deurne Kanjer van de Maand bij DMG Radio; ‘Ze heeft maanden voor mij klaar gestaan’

Jij kent waarschijnlijk ook wel zo iemand die altijd klaar staat voor een ander. Die van alles doet voor iedereen zonder er iets voor terug te verwachten. Bij DMG Radio wordt elke maand één van die personen in het zonnetje gezet. Deze keer is Helena Geven uit Deurne uitgeroepen tot de Kanjer van de Maand omdat ze Henry van Lieshout enorm heeft geholpen.

Hij had zijn heup gebroken en kon daardoor niet autorijden maar omdat Henry toch graag naar zijn werk in Helmond wilde gaan, heeft Helena hem lange tijd op en neer getaxied. “Zij is een collega van mij en heeft de laatste maanden voor mij klaar gestaan en nog steeds”, vertelt Henry. Reden genoeg voor DMG-presentator Ivan van Oosterhout om bij Helena langs te gaan en haar te verrassen met een groot boeket bloemen ter waarde van 25 euro als bedankje voor alles wat ze voor Henry heeft gedaan.

Tekst gaat verder onder de video

Iemand aanmelden
Ken je ook iemand in jouw omgeving waar anderen altijd op kunnen rekenen en die het ook verdient om Kanjer van de Maand te worden? Stuur dan een mailtje naar kanjer@dmgdeurne.nl met de naam en het telefoonnummer van de persoon en een uitleg van waarom jouw kanjer het verdient om ook eens een keer in het zonnetje te staan.

Bos bloemen
Elke laatste zaterdag van de maand om 11.15 uur wordt uit alle aanmeldingen één persoon geloot in het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door en gaat presentator Ivan van Oosterhout de enorme bos bloemen bezorgen bij de ‘Kanjer van de Maand’. Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Van Deursen Bloemen in Deurne.

Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Van Deursen Bloemen in Deurne. DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen