11 C
Deurne
maandag 11 december 2023
Home- Deurne Helmondse Kasteeltuinconcerten gestart met optreden Bredase band PROOST!

[VIDEO] Helmondse Kasteeltuinconcerten gestart met optreden Bredase band PROOST!

De 21ste editie van de Helmondse Kasteeltuinconcerten ging afgelopen vrijdag van start. Een evenement dat op acht vrijdagavonden in juli en augustus bezoekers trekt vanuit de hele regio. Vorige week was de eer aan feestband PROOST! om het spits af te bijten.

De muzikanten namen het publiek mee in een muzikaal avontuur met meer dan 120 bekende hits uit heden en verleden. Ze kregen de bezoekers al snel in de juiste stemming zodat ze luidkeels meezongen en de kasteeltuin werd omgetoverd tot een soort openlucht-versie van een stamkroeg. Nieuw bij het festival was dit keer dat de drankjes werden geschonken in herbruikbare en duurzame drinkbekers. Hiermee wil de organisatie tegemoetkomen aan het verbod op wegwerpplastic en het stadsevenement verduurzamen.

Reden genoeg voor reporter Leontien Verhoeven om de Bredase bandleden van PROOST! eens aan de tand te voelen en de bezoekers te vragen of het bier uit zo’n duurzame beker nou net zo goed smaakt.

Tekst gaat verder onder de video.

Capital S
Komende vrijdag 14 juli staat Capital S op het hoofdpodium van de Helmondse Kasteeltuinconcerten. Deze 12-koppige band brengt een swingend repertoire uiteenlopend van soul-klassiekers tot disco-hits van artiesten als Aretha Franklin, Etta James, Bruno Mars en Jamiroquai.

Foto: DiH

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen