21.3 C
Deurne
woensdag 19 juni 2024
Home- Deurne Interesse voor Open Bedrijven Route Deurne groeit; steeds meer bezoekers en...

[VIDEO] Interesse voor Open Bedrijven Route Deurne groeit; steeds meer bezoekers en deelnemers

Op verschillende bedrijventerreinen in Deurne werd afgelopen zondag de vijfde editie gehouden van de Open Bedrijven Route. Het blijkt een succesvolle manier om inwoners van Deurne kennis te laten maken met de ondernemingen in onze gemeente maar ook een effectief middel voor de bedrijven om nieuwe medewerkers te interesseren in een baan bij één van de ondernemingen.

De organisatie van de Open Bedrijven Route ziet dat er een groeiende behoefte is aan het evenement. Dat valt af te leiden uit zowel het toenemend aantal bezoekers als in de hoeveelheid deelnemende bedrijven die bijna is verdubbeld.

Op zoek naar een baan
“Het doel is om de bedrijven op een laagdrempelige manier open te stellen en mensen de vrijheid te geven om een kijkje in de keuken te nemen. Dat geldt voor mensen die op zoek zijn naar een baan of onderwijs willen volgen dat wordt geboden op de bedrijventerreinen maar het evenement is ook bedoeld voor familie van werknemers om eens te kijken waar vader, vriend, broer of zus werkt”, vertelt Mirjam van Asten van Parkmanagement Peelland.

‘Bedrijfsleven leeft in Deurne’
Ook wethouder Tom Oomen ziet de toenemende interesse voor de Open Bedrijven Route: “Het is natuurlijk een super mooi initiatief. Je ziet dat het bedrijfsleven heel erg leeft in Deurne. Het aantal deelnemers is van vijftien naar zesentwintig bedrijven gegaan. Je ziet hoe die bedrijven met elkaar verbonden zijn zodat ze elkaar versterken. Dat is enorm mooi om te zien.”

Bekijk hieronder de videoreportage die DMG-TV maakte van de Open Bedrijven Route Deurne.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen