25.9 C
Deurne
maandag 2 oktober 2023
Home- Deurne Jonge reporters van Kids Flits op bezoek bij boer Henk Kerkers

[VIDEO] Jonge reporters van Kids Flits op bezoek bij boer Henk Kerkers

De jonge reporters van Kids Flits zijn voor deze aflevering van hun jeugdjournaal onder meer op bezoek geweest bij boer Henk Kerkers van Bijzonder Brabants in Deurne. Hij is door de kinderen uitgeroepen tot Very Important Persoon van de maand. Bij Henk hebben de basisschoolleerlingen van alles geleerd over vergeten groenten en de Peelrandbreuk.

Verder kun je in deze nieuwe aflevering ontdekken wat de Lego League is en vertellen de kinderen van basisschool De Aventurijn over de Dodenherdenking in de Willibrorduskerk in Deurne, waar ze bij aanwezig waren. Ook wordt er door de junior journalisten een kijkje genomen in het nieuwe gebouw van Kindcentrum De Ontdekking in Asten.

Tips voor onderwerpen en weetjes kunnen de junior journalisten van de verschillende Prodas-scholen altijd goed gebruiken, die kun je doorsturen naar kidsflits@prodas.nl. Kids Flits is een initiatief van Stichting Prodas in samenwerking met DMG en Siris. De afleveringen zijn onder meer te zien op DMG TV via dmgdeurne.nl en worden ook elke maand bekeken door de ongeveer 4.000 leerlingen op alle scholen van Prodas.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen